Angyali Üzenetek

és útmutatások

Angyalkártya olvasás szombatra, 08.24.

A világ állandóan változik körülötted Isten Szeretett Gyermeke. A változás a világ fontos jellemzője, hiszen nem az állandóságot akarja megtapasztalni a lelked, hanem a változást, a fejlődést, a gyarapodást, a növekedést.
Ebben a folytonos változásban a félelem teli részed az, amely az állandóság látszólagos biztonságát keresi. Az állandóság azonban nem biztonság,hanem megrekedés.
A folytonos változás mindig meggyógyít minden nehézséget és problémát, ha hagyod.
Ma add át az Univerzum teremtő áramlatának a változástól való félelmeidet. Add át azt a félelmedet, hogy a változások rossz irányba haladnak veled. Ma tudatosítsd magadban, hogy még azok a változások is, amelyekről azt hinnéd, hogy nem a megfelelő irányban mutatnak valójában a jól-lét felé terelnek téged.

Ezek a változások gyakran lerövidítik az utat, és felgyorsítják a pozitív eseményeket.

Előző

Szombati nap angyali üzenete neked: Nagy előrelépésre számíthatsz

Következő

Tündérek üzenete ma estére: A boldogság receptje igen egyszerű

  1. Marika Horváth

    Most jött elém 5 perce ez az írás ,,,köszönöm, át adom az ,Univerzum teremtő áramlatának a változástól való félelmemet, hogy a változások rossz irányba haladnak velem,,,, hú ha,, délelőtt még jó fele mentem,, hálásan köszönöm, , a segítséget és köszönöm ,hogy a jól-lét felé terelnek engem,, köszönöm,,! ,,, na most lettem ideges,,,,KÖSZÖNÖM, Áldás, <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén