Angyali Üzenetek

és útmutatások

Tündérek üzenete ma estére: Kívánj valamit, és várd a legjobbakat!

Íme, a boldog élet titka: várj a legjobb végkifejletre.

Hiszen az élet azt adja, amit várunk tőle. Aki fél a jövőtől, annak talán a félelmei válnak valóra. Okosabb ezért derűlátóan nézni előre. Keress ki magadnak egy csillagot az égbolton, és kívánj valamit. Higgy abban, hogy a kívánságod valóra válik (noha talán másként, akár jobban is, mint vártad). Hited az a varázsvessző, ami hozzásegít kívánságod teljesüléséhez. Minél mélyebben hiszel, annál inkább.
Kérd Isten, az angyalokat és az egyszarvúakat, hogy segítsenek hinni. ők azok, akik kigyógyíthatnak félelmeidből és a múlt sérüléseiből, hogy szívedet szeretet és boldogság töltse el. Ne félj a csalódástól és attól, hogy a kívánságoddal hoppon maradsz. Ez az aggodalom a szerencsés végkifejlet útjában állhat!
Kívánj tehát valamit, és higgy abban, hogy megvalósul. Kérd azt, ami a szíved vágya – meglásd, beteljesül a lehető legjobb módon és a tökéletes időpontban. Hogy ez hogyan köszönt be majd, nem szükséges tudnod… elegendő a puszta kívánság. Belső hangod úgyis megmondja, milyen lépéseket kell tenned. Ez a hang mindig pozitív szavak és érzések formájában jelentkezik. Hallgass rá, mert így segíthetsz a legjobban önmagadon és másokon.

Élvezd, hogy kívánsz valamit és teljesül a kívánságod!

Előző

Vasárnapi nap angyali üzenete neked: Szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra

Következő

Hétfői nap angyali üzenete neked: Zseniális felismerések

  1. Marika Horváth

    Hálásan köszönöm, Áldás.. <3 <3

  2. Rabakozi Ilona

    Halasan koszonom

  3. Marika Horváth

    Hálásan köszönöm,, Áldás,, kívántam,, <3 <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén