Angyali Üzenetek

és útmutatások

Tündérek üzenete ma estére: Vedd körül magad pozitív kisugárzású emberekkel, kerüld a negatív helyzeteket, megnyilvánulásokat

Az öntudatra ébredésed, önmegismerésed jól halad a maga útján.

Ez a kártya arra bátorít, hogy ezt a folyamatot még magasabb szintre emeld, “negativitás-fogyókúrába” kezdve. Ez azt jelenti, hogy kerüld el a negatív élményeket, amennyire lehetséges. Kerüld a negatív kicsengésű, pesszimista beszélgetéseket önmagaddal és másokkal. Kapcsold ki a rádiót vagy a tévét, ha negatív témájú műsort sugároz és ne nézz erőszakos filmeket. Ne olvasd el a rémisztő főcímeket és őrizkedj a pletykalapoktól. Ez a negativitás-fogyókúra segíteni fog abban, hogy elháríts minden rejtett gátat, amely akadályozza, vagy lehetetlenné teszi álmaid megvalósulását.
Alkalmazhatod továbbá környezetedben a feng shui-t is, a térrendezés ősi kínai technikáját, amely segít növelni a körülötted lévő pozitív energiát. Adományozd valakinek vagy add el a tárgyakat, amelyek feleslegessé váltak otthonodban.

Ez segít, hogy új energiát és lehetőségeket vonzz magadhoz és olyan környezetet hozz létre, amely elősegíti a kreativitást, egészséget és bőséget.

Előző

Mai angyali üzenet számok által ~ 2019.08.26.

Következő

Keddi nap angyali üzenete neked: Kit, csoda, spontán gyógyulás

  1. Zergilala@gmail.com

    Köszönöm

  2. szabo Lajosne

    Koszonom,!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén