Angyalhoroszkóp minden csillagjegynek – 2021 Május 13.

by admin

Vízöntő

Metatron arkangyalt gyakran tekintik az angyalok királyának, vagy annak, aki “Isten mellett ül”. Egyes források szerint Metatron egykor ember volt, akit felvittek a mennybe, és angyallá alakult át, ahol minden emberi tevékenységet feljegyez. Ő segít az isteniség és a jólét forrásához kapcsolódni. Megnyit a tudás és a kreativitás előtt. Az igazság felé irányít, eloszlatja az életedben uralkodó káoszt, rendet és harmóniát visz bele. Támogat téged életcéljaid elérésében. Metatron arkangyal erőteljes energiát áraszt, amely segít egyensúlyt és békét hozni az életedbe.

Kos

Az aranyláng angyalainak jelenléte azt jelenti, hogy most van itt az ideje, hogy belső lényed fejlesztése felé fordulj. Hallgass az intuíciód hangjára – az megpróbálja megmutatni neked az utat, amelyen haladnod kell. Az aranyláng angyalai szívesen átsegítenek minden nehézségen, és megnyitják számodra a holnap jobb perspektíváját. Emlékeztetnek arra, hogy az igazi bölcsesség és tudás belülről fakad. Azzal is igyekeznek segíteni, hogy jeleket adnak neked a környezetedből.

Rák

A boldogsággal, beteljesüléssel és szeretettel teli élet mindannyiunk álma. Gyakran azonban van bennünk valami, ami nem engedi, hogy megnyíljunk egy új kezdet előtt. A gyógyítás angyala segít meggyógyítani mindent az életedben – a kisebb problémáktól kezdve az egészséged általános állapotán át az összes kapcsolatodig. A gyógyítás angyala szívesen segít rendezni és helyrehozni az élet kellemetlen részeit, és egy könnyedséggel és beteljesüléssel teli úton vezet.

Bak

Állj meg egy pillanatra, és tarts egy kis szünetet minden gondolatodtól és problémádtól. Nézz körül – lásd, hogy a világnak és a helynek, ahol vagy, rejtett varázsa van. A szépség angyala arra próbál bátorítani, hogy vedd észre az életed minden pillanatában jelen lévő szépséget. Még az apró dolgok is örömet és elégedettséget okozhatnak, de nem mindenki képes meglátni a szépséget mindenben. Értsd meg, hogy rajtad múlik, hogy sötét vagy világos színekben akarod-e látni a világot. Kezdd el most, és találd meg a boldogságot minden nap, és hamarosan meglátod, hogy az élet szép!

0 comment
X