Angyalhoroszkóp minden csillagjegynek – 2021 Május 14.

by admin

Vízöntő

Természetesen ebben az időszakban nem panaszkodhatsz a balszerencsére, mert a boldogság angyalának jelenléte azt jelenti, hogy minden csapásban, hirtelen és váratlan problémában a szerencse mosolya kísér majd el téged. Amikor elkezdenéd azt hinni, hogy egy helyzet reménytelen – bízz angyali vezetődben. A boldogság angyala több vidámságot és nevetést visz az életedbe. Kérj tőle segítséget, és ő megfogja világítani az életedet, a boldogság és a pozitivitás felé vezetve téged.

Kos

Mindannyian egész életünk során tanulunk. Földi létünk során értékes tapasztalatokra teszünk szert, amelyek gyakran segítik a különböző problémák megoldását. Sajnos elég gyakran negatív mintákat kezdünk el, amelyek szokássá válnak számunkra. A fény angyalai megpróbálják megmutatni neked, hogy figyelned kell a viselkedésedre. Segítenek elszakadni a rossz energiáktól, amelyek gyakran nem teszik lehetővé, hogy fontos lépéseket tegyél előre az életedben. Ne feledd, hogy a múlt már a hátad mögött van, ezért most kezdd el alakítani az új életedet!

Rák

Metatron arkangyalt gyakran tekintik az angyalok királyának, vagy annak, aki “Isten mellett áll”. Egyes források szerint Metatron egykor ember volt, akit felvittek a mennybe, és angyallá alakult át, ahol minden emberi tevékenységet feljegyez. Ő segít az isteniség és a jólét forrásához kapcsolódni. Megnyit a tudás és a kreativitás előtt. Az igazság felé irányít, eloszlatja az életedben uralkodó káoszt, és rendet és harmóniát visz bele. Támogat téged életcéljaid elérésében. Metatron arkangyal erőteljes energiát áraszt, amely segít egyensúlyt és békét hozni az életedbe.

Bak

Ennek az arkangyalnak a neve azt jelenti: “Isten az én világosságom”. Gyakran angyali alakkal azonosítják, kezében tüzes karddal, amely a megvilágosodáshoz vezeti az embereket. Megváltást hoz, és segít megtalálni az utat a fény felé, megnyitja az embert a gyönyörű, isteni erő előtt. Segít abban is, hogy megnyílj a tudás, a szépség és a jólét felé, és segít megérteni és megoldást találni a különböző problémákra. Arra is emlékeztet, hogy mindannyiunknak van teremtő ereje, így mi vagyunk saját életünk teremtői.

0 comment
X