Csütörtöki horoszkóp – Április 2. – Ha bajban vagy, olyan rejtett erők törnek felszínre belőled…

Kos

Ha úgy érzed, hogy összekuszáltad magánéleted szálait, próbáld kibogozni. Légy óvatos és békülékeny. Néha súlyos sebeket ejtesz a másikon, és észre sem veszed. Ahogy azt sem, hogy féltékenységi jelenetekre ragadtatod magad.

Bika

Partnerednek elege van abból, hogy mostanában alig törődsz vele. Értetlenül figyeled a kitörését, de aztán rájössz, hogy mégis igaza van. Te persze azonnal hosszas magyarázkodásba fogsz és végül sikeresen elsimítod az egész ügyet.

Ikrek

Váratlan hírek és számonkérések befolyásolhatnak ma a munkádban, ezért bölcsen tennéd, ha az esetleges szakmai hiányosságaidat, mulasztásaidat korrigálnád, még mielőtt más is megtudja azt, amit eddig igyekeztél eltitkolni.

Rák

A szerelmi életedben változás állhat be, kapcsolati nehézségeid hamarosan megoldódnak. Ne menekülj a problémák elől, előbb-utóbb úgyis szembekerülsz azokkal a kérdésekkel és helyzetekkel, amelyeket szükséges végleg letisztázni.

Oroszlán

Bár most úgy tűnhet, hogy a dolgok egy helyben toporognak, és a legnagyobb erőfeszítéseid ellenére sem haladnak előre, de ez csak a látszat. Az idő neked dolgozik. Készülj fel gondolatban és lélekben is egy nagyszerűbb, új időszakra.

Szűz

Ma szembekerülhetsz az élet sötétebb oldalával – vagy téged érintő dolgok kapcsán, vagy valamelyik közeli ismerősöd kerül rendkívül nehéz, megalázó helyzetbe. Próbálj segíteni, bánj diszkréten és bizalmasan a rád bízott titkokkal.

Mérleg

A mai nap komoly akadályokba ütközöl – de nyugalom, ez nem marad így. Hamarosan egy új párkapcsolat is kialakulhat. Mint minden románc, ez is az első napjaiban lesz a legreményteljesebb, de ha nem sikerül, jön majd helyette más.

Skorpió

Ma úgy érezheted, nem bírod tovább, feladod, mert bármilyen erőfeszítéseket is teszel, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Szerencsére nem vagy egyedül, segítenek neked megtalálni a kiutat ebből a szorult helyzetből.

Nyilas

Ezer magyarázatot vagy képes kitalálni arra, hogy miért nem akarsz bármit is tenni ma, de erre nincsen semmi szükség. A fáradtságod éppen elegendő és megfelelő indok. Jól esik végre a semmittevés a nyughatatlan természetednek.

Bak

Hűvösségeddel és kimértségeddel eltaszíthatod magad mellől a párodat. Ha nem vagy képes vele kedvesebb hangot megütni, nem tudsz közel férkőzni hozzá. Másképpen közeledj, és nem várt, kellemes meglepetésben lesz részed.

Vízöntő

Ha bajban vagy, olyan rejtett erők törnek felszínre belőled, melyekről magad sem tudtál, csak homályos megérzéseid voltak. Reakciód még a barátaidat is meglepi, hát még az ellenfeleidet, akik úgy gondolták, könnyen elbánnak veled.

Halak

Ma nehéz lesz elviselni téged, olyan változékony vagy, mint az időjárás. Kedélyállapotod óránként változik, vad ötleteid lefárasztják a szeretteidet. A kedvesed szerencsére képes elviselni szélsőséges hangulati ingadozásaidat is.

Megosztásért pont jár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X