Ez az, amivel bármit elérhetnek a csillagjegyek

A Kos

Kos jegyűként őszinte és egyenes típus vagy, s felnőttként is gyermeki naivsággal és kíváncsisággal tekintesz a világra, s minden apróságnak is nagyon tudsz örülni. A leghatékonyabb eszköz a kezedben a rugalmasságod, a spontaneitás, s nem mellesleg, hogy mindig betartod az ígéretedet.

A Bika

Bika jegyűként a nagylelkűség az egyik legvonzóbb tulajdonságod. Örömmel és önzetlenül segítesz mindenkinek, aki kéri tőled. Még a legelfoglaltabb időszakban is a többiek rendelkezésére állsz, s szinte azonnal ugrasz a kérésükre. Gyakorlatiasságodnak köszönhetően könnyedén oldod meg problémákat.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként nagyon pozitív a kisugárzásod. Sosem akarsz másnak látszani, mint aki vagy, önmagadat adod minden helyzetben. Akik valóban ismernek téged, és közel állnak a szívedhez, bármit kérhetnek tőled, s tudják azt is, mennyire megbízható típus vagy, és mennyi szeretet lakozik benned.

A Rák

Rák jegyűként a leggondoskodóbb típus vagy. Szeretteidért bármit megtennél, s ők tudják is, hogy mennyire szeretet és gyengédség van benned. A leghatékonyabb eszköz a kezedben a szeretet és a gondoskodás ereje. A figyelmeddel, a kedvességeddel, a támogatásoddal bárkit könnyedén elvarázsolsz.

Megosztásért pont jár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X