Haniel arkangyal üzenete Szerdára: A rejtélyes és lenyűgöző Univerzum

A válaszok, melyeket keresel, ott vannak benned.

Nem lelhetsz rájuk az értelem által, mert ezek a legmélyebb érzéseid eredményei. Az érzelemmel teli helyzetek most komoly bölcsességet kínálnak. A megérzéseket és pszichikus üzeneteket érdemes komolyan venni és tiszteletben tartani, mivel biztosan lehet rájuk számítani. Az álmaid is jelenthetik a kulcsot, mely által sikerül értelmezned, melyek legyenek a következő lépések. A helyzetednek lehetnek olyan aspektusai, melyeknek nem vagy tudatában, de Haniel arkangyal segíthet megvilágosodni, és elhozza neked a válaszokat, melyek után kutatsz. Ez most nem a cselekvés ideje, hanem az elmélkedésé és a meditációé. Higgy az események tökéletes kibontakozásában, és abban, hogy tudni fogod, mikor kell lépned. Légy türelmes és békés, tudva, hogy a belső vezetőd sosem hagy cserben.

A kártya további jelentései: A tudatalatti hatalma. Hajlandóság a megbocsátásra. Spirituális ébredés. Türelem. A rejtélyes és lenyűgöző Univerzum. Tartani a reményt másokban.

Haniel egy szépséges és misztikus arkangyal, aki segíthet megértened az élet rejtélyeit. Nevének jelentése ,Isten dicsősége”, éppen ezért sokan úgy tartják, hogy a megjelenése Istennőszerű. Haniel azokat segíti, akik belső kutatásba kezdtek, hogy válaszokat és értelmet találjanak az életükben.

Haniel szeretettel teli és bölcs spirituális vezető, aki segíthet az intuíciód és a pszichikus képességeid fejlesztésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X