Hétfői horoszkóp, Március 30. Néhány lényeges kérdésben más lett a hozzáállásod…

Kos

Gyakran megbántódsz, mindenből önérzeti kérdést csinálsz, ez valószínűleg a kisebbrendűségi komplexusodból ered. Szereted felfújni a dolgokat, főleg akkor, ha rólad van szó, mert sokszor azt hiszed, hogy egyedül te vagy a világ közepe.

Bika

Partnered elvárná tőled, hogy végre beavasd őt is a titokzatos terveidbe. Ha rászánod magad, hogy mindent alaposan átbeszéljetek, akkor nemcsak a segítségére számíthatsz, de örömteli, kellemes meglepetésben is részed lehet.

Ikrek

Kerüld el a mai napon a bántó, kritikus megjegyzéseket. Emlékezz arra, hogy voltál már hasonló helyzetben, és mégsem tanultál belőle. Ne csodálkozz hát azon, ha a kellemetlen viselkedésed miatt sorra meghiúsulnak majd a terveid.

Rák

Őrizd meg a nyugalmadat és optimizmusodat. Ne veszítsd el az önbizalmadat, ha a dolgok most nem az elvárásaid szerint alakulnak. Azt hitted, hogy az érzelmi életedet képes vagy irányítani, pedig igencsak messze állsz még tőle.

Oroszlán

Azt hiszed, mindenki az ellenséged, és neked akar ártani. Gyakran provokálsz értelmetlen konfliktusokat a környezetedben élőkkel. Másokat durván letorkolsz, még mielőtt ők bármit is szólhatnának, és ezért még bátornak is tartod magad.

Szűz

Néhány lényeges kérdésben más lett a hozzáállásod. Ez nem jellemgyengeség, inkább a bölcsesség jele. Ma képes leszel arra, ami eddig még nem sikerült: be fogod látni a korábbi tévedéseidet és megváltoztatod az eddigi véleményedet.

Mérleg

Félénknek láttatod magad, de ha már biztonságban vagy, akár könnyűvérűvé is válhatsz. Másoknak úgy tűnik, hogy könnyen zavarba jössz, – ha közelednek hozzád – pedig te titokban azt reméled, hogy izgalmas kalandok várnak rád.

Skorpió

Ma kellemetlen, ideges, nyugtalan napra számíthatsz. Olyan érzésed van, hogy becsapnak és hazudnak neked. Ne pazarold az erődet felesleges küzdelmekre, inkább vond le a tanulságokat, és a jövőben ne higgy el mindent, amit hallasz.

Nyilas

Ma több kalandra csábító helyzeted is adódik. Alig bírsz magaddal, mert amit eddig hihetetlennek gondoltál, most szép lassan valóra válik. Csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel a lehetőségekkel vagy pedig figyelmen kívül hagyod őket.

Bak

Lassíts a tempódon, mert túlhajszolod magad. Ma ne vállalj el több feladatot, csak annyit, amennyit egészen biztosan el tudsz végezni. Ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben, akkor számolnod kell azzal is, hogy elaprózod magadat.

Vízöntő

Érzelmi világod intenzív, kifinomult, minden titok és rejtély izgat. Belelátsz mások gondolataiba, te viszont csak ritkán adod ki magad. Alapjában véve konzervatív vagy, de más emberek hatására képessé válhatsz új szemléletű változásokra.

Halak

Ha a mai napon kellő körültekintéssel és türelmesen látsz hozzá a feladataid megoldásának, akkor olyan szép eredményeket érhetsz el, amivel nemcsak te, de a munkatársaid is nagyon elégedettek lesznek. Ma jut időd a szerelemre is.

Megosztásért pont jár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X