Hétfői nap angyali üzenete neked: Már most is boldog lehetsz

by admin

Mihály arkangyal arra próbál rávezetni téged, hogy tartsd tiszteletben lelki és fizikai érzékenységedet egyaránt.

Túlságosan keményen bíráltad, gyakran meg is büntetted magadat “tökéletlenségeidért”. Ám ezek csak a fejedben léteznek. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy te minden tőled telhetőt megteszel, ezért inkább lassíts, pihenj, és légy jó magadhoz. Mihály arkangyal! Kérlek segíts, hogy magam iránt érzett gyengéd, gondoskodó szeretet vezérelje minden gondolatomat, szavamat és tettemet. Segíts, hogy elhiggyem, hogy megérdemlem a jót.

Megszabadulok a bűntudattól, hogy megtapasztaljam a tartós belső nyugalmat.

Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz. Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid? Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.

4 hozzászólás

4 hozzászólás

Rabakozi Ilona 2019-09-02 - 07:56

Halasan koszonom!Amen.

Ilona Kücsönné Kovács 2019-09-02 - 13:01

Nagyon Szépen Köszönöm ! Áldás.

Zergilajos@gmail.com 2020-09-28 - 10:36

Köszönöm szépen

Kácsor Éva 2020-09-28 - 12:03

Mihály arkangyal! Kérlek segíts, hogy magam iránt érzett gyengéd, gondoskodó szeretet vezérelje minden gondolatomat, szavamat és tettemet. Segíts, hogy elhiggyem, hogy megérdemlem a jót

Megszabadulok a bűntudattól, hogy megtapasztaljam a tartós belső nyugalmat.

Áldás

Comments are closed.

X