Mai Tarot Jóslás, Március 26., Érmék tízes

by admin

Érmék Tízes alapján egészen bizonyos, hogy többre vágyunk. Együttműködésre; tiszteletteljes és jó viszonyokra; saját sikerességünkre; az energia áramlására és annak bőkezűségére számítunk minden egyes dologgal kapcsolatban, ami valamilyen módon eddig nem nyújtott kielégítést számunkra.

Őszintén igent kell mondanunk önmagunkra; bólintanunk kell az igazságra, amit követni kívánunk; tisztelni kell mindazt, amit szeretnénk, mert annak a mindennapi életünk részévé kell válnia. Miért legyünk itt, ha nem másért, mint hogy gyarapodjunk? Mi másért lennénk itt, mint azért, hogy megértsük kapcsolatainkból, kik vagyunk? Valóban azok vagyunk, akiknek eddig megismertük magunkat, vagy még csak ezután kezdődik az igazi felfedezés? Annyi életet éltünk már és olyan gyakorlottak lehetnénk abban, hogy mindennapjainkat kreatív módunkat megalkossuk.

Az öröm megtapasztalása nem a mi szerencsénk, hanem sokkal inkább annak kérdése, hogy valóban azt választjuk-e, ami szerencsésnek mondható. Hol máshol dőlne el ez a kérdés, mint az ember tudatában?

1 comment

1 comment

Ilona Kücsönné Kovács 2020-03-26 - 22:34

Hálásan Köszönöm ! Örülök , így legyen ! Áldás.

Comments are closed.

X