Szombati nap angyali üzenete neked: Mindent rajtad múlik

Azok az angyalok, akik boldoggá és teljesítésre vágynak, jelenleg jelen vannak az életetekben.

Ezek az angyalok megpróbálnak segíteni Önnek nehéz helyzetekben, és felidézni, amikor bajok jelennek meg. Angyali erejüket nem lehet egyértelműen meghatározni, de tiszta szándékai vannak ön felé.
Ez a kártya azt jelenti, hogy mindent rajtad múlik, tehát ha megváltoztatod az életedet, akkor nem csak az angyali támogatásra vagy családtagjaidra és barátainkra támaszkodhatsz – mindenkinek felelősséget kell vállalnia saját cselekedeteiért. Emellett ez a kártya azt is jelenti, hogy néhány érdekes fejlesztés, amelyről jelenleg nincs tudomásul, a jövőben is megtörténik.

X

Egészséggel kapcsolatos üzeneted:

Lehetséges, hogy a közelmúltban nem élvezte teljes egészségét. Ugyanakkor emlékezned kell arra, hogy az angyali erők soha többé nem hagynak benneteket. A kényelem angyalának jelenléte azt jelenti, hogy még a legrosszabb pillanatokban is számíthat az angyalok birodalmának támogatására.

Ez az angyal azt is szeretné, hogy nagyobb figyelmet fordíts a gondolataidra – próbálj kedvezőbben gondolkodni, elutasítva az összes sötét gondolatot, és látni fogja, hogy minden rendben lesz.


4 hozzászólás a(z) “Szombati nap angyali üzenete neked: Mindent rajtad múlik” bejegyzéshez

  1. Hálásan és Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

  2. Hálásan köszönöm a segitségek eben a rosz hejzetben!!!

  3. Úgy legyen! Áldás! Háláva, Szeretettel köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.