Tündérek üzenete ma estére: Csodás megoldás

Azért nem érsz el pozitív eredményeket, mert túl sokat küzdesz a probléma megoldása érdekében.

Az elengedés által nyitottá válsz egy csodás megoldás előtt.

A problémákat emberi gondolkodás és tettek okozzák. Ezért nem oldódnak meg további emberi gondolkodás és tettek hatására. Amikor keményen gondolkozunk vagy küzdünk egy krízis megoldása érdekében, akkor a dolgok valójában rosszabbra is fordulhatnak!

Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra kérnek, hogy hagyd abba az emberi erőlködést. Ne gondolkozz tovább a problémáról, mivel a negatívumokra való koncentráció még több negatív dolgot nyilváníthat meg. Mondd ki, fennhangon vagy magadban: “Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőmnek.” Ha megerősíted ezt a kijelentést, akkor az ég képes beavatkozni az érdekedben. Azonnal megkönnyebbülést fogsz érezni, és jóleső érzéssel tölt majd el, hogy meglátod, milyen könnyedén és természetesen oldódik meg a helyzet.

Megerősítés: Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőmnek. Amikor elengedem, minden tökéletesen alakul.


7 hozzászólás a(z) “Tündérek üzenete ma estére: Csodás megoldás” bejegyzéshez

  1. Most hajlandó vagyok átadni a sorsokat vb a teremtő el,legyen meg az akarata!!!!!!

  2. Most hajlandó vagyok átadni a sorsomat teremtőnek legyen meg az akarata!!!!!!

  3. Tegnap már meg történt,,,,, Áldás, 15 – én fel küldtem a Teremtőnek szintén egy kék lufiba,, új holdkor,, de 19 én is leítam,, és még sok szor! Már nem szeretnék evvel foglalkozni,, nagyon meg visel már engem ez a dolog,,, Köszönöm, Áldás,

  4. Tökéletes, és ez így is lesz,minden megoldódik és nyugodtan élhetem nyugdíjas életem. Hálásan köszönöm a Teremtőmnek.

  5. Hajlandó vagyok ezt a helyzetet átadni a Teremtőmnek ! Köszönet és Hála ! Ámen.

  6. Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőnek. Amikor elengedem minden tőkéletesn alakul! Áldás! Szeretettel, hálával köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.