Tündérek üzenete ma estére: Fogadd el a mennyei segítséget

Azt kérdezted “Mit tegyek most?”

“Bízz abban, hogy imáidat meghallgatták és feleletet kaptál. Most pihenj és légy nyugodt.” Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért állj félre és engedd, hogy a menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.

Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség.

Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

Megosztásért pont jár!

5 hozzászólás

 • Szobonya Vivien

  Hálásan köszönöm szépen! Így legyen! Áldás!

  Válasz
 • Szobonya Vivien

  Kérem szépen a Mennyei Segítőimet, hogy az útmutatást , a cselekvést tudassátok velem, ha erre szükség van ! Hálásan köszönöm szépen! Áldás!

  Válasz
 • Bálint Erzsébet

  Köszönöm

  Válasz
 • Ilona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm az égiek , a Mennybéli segítőimnek segítségüket ! Kérlek benneteket ,hogy nagyon világos ,könnyen érthető útmutatást adjatok ! Köszönet és Hála ! Áldás. Ámen.

  Válasz
 • Szobonya Vivien

  Szeretett Mennyei Segítőim! Áldás! Szeretettel megköszönöm a gondoskodásotokat, a segítségeket, melyeket kérem a továbbiakban is. Kérem segítsetek, megengedem, hogy segítsetek. Hálás vagyok. Kérlek Égi Segítőim, hogy könnyen érthető jeleket küldjetek, és tudassátok velem, hogy mit kell tennem. Hálás vagyok. Szeretettel köszönöm szépen.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X