Tündérek üzenete ma estére: Ne hagyd abba a…

Útmutatást kapsz a valódi énedtől, a magasabb tudatosságodtól, amely azonos az egyetemes isteni bölcsességgel. Inkább a szeretetre hallgatsz, mint a félelemre.

Ez az üzenet megerősíti, hogy az utóbbi időben tapasztalt érzéseid, gondolataid, álmaid és törekvéseid a Lélektől származnak. Isteni útmutatást kértél, és felsőbb éned válaszolt imáidra. Az általad járt spirituális út segített meghallanod ezt a hangot, mert időt szántál rá, hogy meghalld. Talán meditálni vagy jógázni kezdtél, és ez segített elcsendesíteni az elmédet. Vagy szilárdan megvetetted a lábadat az Univerzumban, és keményen elhatároztad, hogy jobbá teszed az életedet.

X

Bármely utat is választottad, nagyon jól működik a dolog. A tündérek most arra kérnek, hogy ne hagyd abba a magasabb tudatosságoddal folytatott beszélgetést. Ez azzal jár majd, hogy időt teremtesz magadnak arra, hogy kikerülj a zajból és a stresszből. Talán arra van szükséged, hogy rendszeresen sétálj a természetben, csatlakozz egy spirituális támogató csoporthoz, vagy elmenj valamilyen lelkigyakorlatra.
Életed és elméd elcsendesítésével magasabb tudatosságod hangja egyre erősebbé és tisztábbá válik. Tökéletesen vezet téged az élet minden területén.

Megerősítés: Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.


3 hozzászólás a(z) “Tündérek üzenete ma estére: Ne hagyd abba a…” bejegyzéshez

  1. Hálásan köszönöm
    Áldás
    Megerősítés: Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.

  2. Bár csak így lenne azért köszönöm szépen.

  3. Tiszta Szívből Köszönöm ! Könnyen meghallom és megértem a LÉLEK belső hangját ! Hála és Áldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.