Tündérek üzenete ma estére: Ne hagyd abba a…

by admin

Útmutatást kapsz a valódi énedtől, a magasabb tudatosságodtól, amely azonos az egyetemes isteni bölcsességgel. Inkább a szeretetre hallgatsz, mint a félelemre.

Ez az üzenet megerősíti, hogy az utóbbi időben tapasztalt érzéseid, gondolataid, álmaid és törekvéseid a Lélektől származnak. Isteni útmutatást kértél, és felsőbb éned válaszolt imáidra. Az általad járt spirituális út segített meghallanod ezt a hangot, mert időt szántál rá, hogy meghalld. Talán meditálni vagy jógázni kezdtél, és ez segített elcsendesíteni az elmédet. Vagy szilárdan megvetetted a lábadat az Univerzumban, és keményen elhatároztad, hogy jobbá teszed az életedet.

Bármely utat is választottad, nagyon jól működik a dolog. A tündérek most arra kérnek, hogy ne hagyd abba a magasabb tudatosságoddal folytatott beszélgetést. Ez azzal jár majd, hogy időt teremtesz magadnak arra, hogy kikerülj a zajból és a stresszből. Talán arra van szükséged, hogy rendszeresen sétálj a természetben, csatlakozz egy spirituális támogató csoporthoz, vagy elmenj valamilyen lelkigyakorlatra.
Életed és elméd elcsendesítésével magasabb tudatosságod hangja egyre erősebbé és tisztábbá válik. Tökéletesen vezet téged az élet minden területén.

Megerősítés: Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.

3 hozzászólás

3 hozzászólás

Kácsor Éva 2020-08-30 - 21:01

Hálásan köszönöm
Áldás
Megerősítés: Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.

Zergilajos@gmail.com 2020-08-31 - 18:30

Bár csak így lenne azért köszönöm szépen.

Ilona Kücsönné Kovács 2020-09-04 - 20:05

Tiszta Szívből Köszönöm ! Könnyen meghallom és megértem a LÉLEK belső hangját ! Hála és Áldás.

Comments are closed.

X