Tündérek üzenete ma estére: Ne hagyd abba öt perccel a csoda megtörténte előtt!

Őrizd meg a reményeidet, az álmaidat, a megerősítéseidet, a vizualizációidat és az imáidat, mivel ezek most csodásan megnyilvánulnak majd.

Ne hagyd abba öt perccel a csoda megtörténte előtt!

Pozitív gondolataiddal és érzelmeiddel elhintetted a megnyilvánulás magjait. Mégis lehetséges, hogy időnként elcsüggedsz, mert nem látsz azonnali eredményeket. Borúlátó gondolataid támadnak, és kezdesz azon tűnődni, hogy vajon indokolatlan-e a hited. De ragaszkodj a hitedhez! Bár a megnyilvánulás hosszabb ideig tart, mint remélted, valóban közeledik feléd. bizonyára nem akarod megsemmisíteni vagy elhomályosítani a megnyilvánulást negatív gondolatokból fakadó rossz eredményekkel.

Amint megteheted, menj ki a természetbe – még egy udvar vagy egy kis park is megteszi. Gondolatban beszélgess barátaiddal, a tündérekkel. Ők tökéletesen értenek a megnyilvánuláshoz! Beszélj nekik a kétségeidről, a félelmeidről és a csalódottságodról, valamint a reményeidről és az álmaidról. Kérd a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden esetleges negatívtást, és érezd, hogy gyógyító szeretettel és fénnyel vesznek körül téged.

megerősítés: Biztonságban vagyok. Magabiztos vagyok. Nyugodt vagyok. Vidáman tekintek a jövőmre.

Megosztásért pont jár!

5 Replies to “Tündérek üzenete ma estére: Ne hagyd abba öt perccel a csoda megtörténte előtt!”

    1. Hálásan köszönöm szépen !!! És kérem őrangyalaim segitségét a élet elérésében !!!

  1. Biztonságban vagyok. Magabiztos vagyok. Nyugodt vagyok. Vidáman tekintek a jövőmre.
    Hálásan köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X